Strafrechtelijk probleem? Bel ons op 010 - 476 00 00
Le Cocq Jongsma Advocaten
Let op! Per 20 november 2017 zijn wij verhuisd.
Westerstraat 29 | 3016 DG Rotterdam
Le Cocq Jongsma Blok Advocaten Rotterdam

mr. E. Janse


mr. E. JanseMr. Janse is in 2015 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam alwaar hij zowel de Master Strafrecht als de Master Bedrijfsrecht heeft behaald.

Tijdens zijn studie is hij drie jaar werkzaam geweest bij de rechtswinkel Dordrecht. Ook heeft hij stage gelopen op de strafsectie van een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor. Direct na zijn studie is hij als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij hetzelfde advocatenkantoor. In februari 2015 is mr. Janse beëdigd. Mr. Janse heeft ruime ervaring opgedaan in de strafpraktijk, waarbij de focus heeft gelegen op het economisch strafrecht. Mr. Janse is ondermeer gespecialiseerd in het verlenen van bijstand tijdens verhoren van alle opsporingsautoriteiten, zoals bijvoorbeeld de recherche, de FIOD, de Inspectie SZW en de NVWA. Naast het economisch strafrecht heeft mr. Janse ook ruime ervaring opgedaan in het commune strafrecht.

In oktober 2017 heeft mr. Janse de overstap gemaakt naar ons kantoor. Hij voert een algemene strafrechtelijke praktijk waarin hij zich toelegt op geweldsdelicten, de Opiumwet, de Wegenverkeerswet en het economisch strafrecht.

Naast zijn werk zet mr. Janse zich in voor de Jonge Balie Rotterdam. Sinds 2016 maakt hij deel uit van het bestuur van de Jonge Balie Rotterdam. In het bestuur vervult hij sinds september 2017 de functie van Voorzitter.

Mr. Janse is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Le Cocq Jongsma Advocaten
  010 – 476 00 00