Strafrechtelijk probleem? Bel ons op 010 - 476 00 00
Le Cocq Jongsma Advocaten
Let op! Per 20 november 2017 zijn wij verhuisd.
Westerstraat 29 | 3016 DG Rotterdam
Le Cocq Jongsma Blok Advocaten Rotterdam

Mr. C.M.P. Jongsma


Partner

Mr. C.M.P. Jongsma


Partner


Mr. Jongsma is in 1997 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichtingen Strafrecht en Bedrijfsrecht en beëdigd als advocaat te Rotterdam in 1998. Hij is sinds 1998 verbonden aan het kantoor.

Mr. Jongsma behandelt deels strafzaken aangaande georganiseerde criminaliteit (Opiumwet) en geweldsdelicten waaronder levensdelicten en deels strafzaken aangaande het economisch strafrecht.

Mr. Jongsma behandelt nagenoeg uitsluitend grote- en mega strafzaken en treedt c.q. heeft als raadsman onder meer opgetreden in het Dagger-onderzoek (grootschalige import verdovende middelen), het Fuut-onderzoek (Nederlands grootste verdovende middelenonderzoek ooit), het Twist-onderzoek (moordzaak), de Clickfonds-zaak (beursfraude), het Auriga-onderzoek (grootschalige import van verdovende middelen), het Andes-onderzoek (zeer grote milieuzaak), de Pelican-zaak (aanvaring tussen twee containerschepen op de Westerschelde) en diverse grote fraudezaken waaronder BTW carrousels.

Mr. Jongsma heeft in 2006 de Specialisatie Opleiding Strafrecht afgerond en is lid van de NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten).

Le Cocq Jongsma Advocaten
  010 – 476 00 00
LinkedIn